Helaas is het weer zover…

Het is weer zover, ik heb weer een MS aanval  en ik zit sinds gister (maandag) weer aan een Methylpretnisolon kuur, ook wel stootkuur genoemd. 3 dagen aan het infuus. Dag 2 heb ik vandaag gehad. Nog 1 dag, morgen en dan is het bijkomen en rust nemen, waar ik zo goed in ben..NOT! 

Over 6 weken wordt ik gebeld door mijn neuroloog om te zien of de kuur geholpen heeft. Ook heb ik een andere beslissing genomen wat betreft medicijnen. Ik heb besloten om over te stappen naar Tysabri

In mei 2012 had ik de keuze, omdat mijn MRI scan toen aantoonde dat ik weer veel actieve leasies had, om of te starten met Tysabri of om te starten met Copaxone

Ik besloot toen om te starten met Copaxone dat is wel elke dag prikken, maar goed dat leek me op dat moment de beste keuze. Tot nu heb ik veel klachten gehad en ieder keer heb ik last van een knikkerzak in mijn buik door het prikken, ook niet fijn. Het is niet zo dat ik alleen maar in mijn buik prik, want Kees ♥ prikt in het weekend in mijn billen.

Maar doordat ik nu weer een aanval heb was ik er klaar mee! en heb ik, in overleg met Kees ♥ besloten om toch voor Tysabri te gaan. Dit krijg ik dan 1 keer in de maand via het infuus toegediend in de VU waarschijnlijk (weet ik niet zeker, maar dat denk ik) begin ik over 2 maanden aan Tysabri

Mijn bloed is in Denemarken al getest op het JC virus en ik ben negatief getest 😉 waarschijnlijk moet ik voordat ik begin met Tysabri nog een keer getest worden, maar ook dat weet ik niet zeker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *