Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Afbeelding van Chen via Pixabay

Vorige week werd ik gebeld door de VU met de vraag of ik mee wilde doen aan een wetenschappelijk onderzoek. Alle informatie werd per e-mail naar mij toegestuurd. Een week later (deze week) zou ik teruggebeld worden om te horen of ik mee wilde doen… Omdat ik één keer eerder meegedaan had aan een onderzoek én had aangegeven dat ik misschien nog wel een keer mee zou willen doen, kwamen ze bij mij terecht.

Na alles gelezen te hebben én het ook aan mijn man te hebben laten lezen besloot ik (na alle voors en tegens te hebben besproken) het te doen. Vandaag had ik mijn eerste afspraak. Deze dag stond in het teken van allerlei onderzoeken. Om 09.30 u ben ik vanaf huis vertrokken. Om 11.00u was ik in het MS centrum.

Eerst een praatje over mijn medische voorgeschiedenis en daarna allerlei testen. Voor de lunch was gezorgd maar de volgende keer neem ik mijn eigen lunch mee… Ik was om 15.30 u klaar en om 17.00 u thuis.

Er zijn 8 buisjes bloed afgenomen en morgen of maandag hoor ik of ik mee mag doen.

Wordt vervolgd dus… 😉

 

2 thoughts on “Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *