(10) Tysabri

Gister mijn 10e Tysabri gehad. Er is gelijk bloed geprikt voor het lab, maar het prikken had wel wat voeten in de aarde! Ik ben altijd heel makkelijk te prikken, nooit problemen. Nu had ik voor mezelf besloten, dat ik iedere maand een andere arm aanbied voor mijn infuus. Zo ook gister! Mijn rechterarm was aan de beurt. Daar zijn de aderen heel goed te zien, dus eitje zou je denken….Maar niet heus 🙁
reschts
Eerst uiterst links (bij de blauwe plek). Dat voelde ik gelijk 🙁 het deed pijn en het zat niet lekker. De verpleegkundige zei gelijk; Oh ik denk dat ik mij dag niet heb… Toen zei ik, nou neem dan mijn linkerarm maar.
links
Ook daar voelde ik gelijk pijn 🙁 niet fijn dus. Hup naald er weer uit, toen heeft ze maar een collega geroepen. En die prikte wel goed. Pff gelukkig maar 😉 Na 2 uur kon ik weer naar huis. Wel merkte ik, toen ik onderweg naar huis was dat ik me misselijk ging voelen. Vanmorgen stond ik op met giga pijn in mijn hoofd 🙁 Pijnstiller genomen en nu zakt het gelukkig al. Verder doe ik rustig aan vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *