Herschaalde kopie van uitslag1

Woensdag ben ik bij m’n neuroloog geweest. Op 2 januari `14 ben ik door de MRI-scan geweest en daar kreeg ik de uitslag van. In december `13 is er ook bloed geprikt om te kijken of ik het JC-virus in m’n bloed heb. Ook zou ik daar de uitslag van krijgen.

We kwamen in de spreekkamer, nadat de neuroloog mij geroepen had #duh – ik loop niet zomaar zijn spreekkamer in! – Enfin, we kwamen in de spreekkamer en de neuroloog zei gelijk; Het ziet er goed uit 😀 – hij had mijn scan op zijn beeldscherm staan – ik dacht dat hij zei; Wat zie je er goed uit 😀 ik zei gelijk; Ja, ik voel me ook heel goed 😀 later, – toen ik alweer op de terugweg was – realiseerde ik me, wat hij werkelijk gezegd had #oeps 😉

Helaas was de uitslag van mijn bloed nog niet bekend. 29 januari krijg ik daar de uitslag van. Ik heb dan een bel afspraak. Hopelijk is mijn bloed of de uitslag niet kwijt geraakt – dat zou dan de tweede keer zijn! – Maar aangezien ik altijd – althans dat probeer ik – positief probeer te zijn, gaan we daar niet vanuit 😉
Zodra ik de uitslag van mijn bloed heb, dan meld ik me hier weer 😉

forumsmiley578

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *