Tijdje terug

Ondertussen heb ik mijn 6e Tysabri gehad. Bij de eerste 4 keer moest ik de hele dag in de VU blijven en mocht ik ook niet naar buiten. De 5e keer dat ik er was (vorige maand) dat was de eerste keer dat ik maar 2 uur hoefde te blijven 😀 De Tysabri loopt 1 uur in en daarna moet ik nog een uur blijven om te zien of ik evt een reactie op Tysabri krijg.

Wat mij betreft bevalt het goed. Ik heb nergens last van, en dan heb ik het over bijwerkingen. De eerste 4 keer kreeg ik de Tysabri op vrijdag en het aansluitende weekend was ik zo ontzettend moe 🙁 Nu ik maar 2 uurtjes hoef te blijven heb ik daarna nog energie over 😉 en ik heb het zo geregeld dat ik het voortaan op woensdag krijg 😉

 

One thought on “Tijdje terug

  1. Hé, wat goed dat het zo bevalt. Ik zat inderdaad laatst me af te vragen hoe het nu ging. Fijn ook dat je geen bijwerkingen hebt. En nu maar duimen dat het zo blijft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *