Pijn en niet lekker

germ-41367_640

Sinds dinsdag heb ik pijn over mijn hele lijf. Ik heb geen griep en ook geen koorts, en ook geen blaasontsteking. maar wel de “koorts”-spierpijn. Het begon met mijn handen. Toen mijn voeten en mijn nek 🙁 nu ook mijn linker elleboog.

Vanmorgen keek ik heel wazig door mijn linkeroog. Nu kan ik er weer goed door kijken. Mijn lijf doet pijn en ik voel me echt niet lekker.

Ik heb Tysabri gebruikt maar omdat ik JC positief ben heb ik 22 juli mijn laatste Tysabri gift gehad.

18 augustus ben ik wederom (heb ik voor Tysabri ook gebruikt maar dan elke dag prikken) begonnen met Copaxone 3 x per week. Ik heb wel in de bijsluiter gelezen dat je pijn in de gewrichten kunt krijgen van Copaxone.

Maar dit voelt zo naar omdat het door heel mijn lijf is 🙁 Het enige positieve, ik heb na 1.5 jaar pijn in mijn knie, daar geen last meer van!

Dinsdag was mijn laatste keer Copaxone 3x per week.

Ik ben al naar de huisarts (vervanger) geweest, die wist ook niet zo goed wat ze er mee aan moest.

Woensdag had ik ook mijn neuroloog aan de telefoon voor de uitslag van mijn MRI scan (die is 25 augustus gemaakt) die zag er goed uit. Geen beginnende tekenen van PML.

Maar toen deze scan gemaakt werd had ik nog geen last van de klachten die ik nu heb 🙁 over 3 maanden een nieuwe scan en ook van mijn rug.

MSvpk wilde ik vandaag bellen, maar vandaag is ze er niet.

Ik hou me maar rustig, maar ben wel bang. Bang dat vandaag of morgen ineens ook mijn hart aan de beurt is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *