Uitslag MRI scan

Gister ben ik bij mijn neuroloog geweest voor de uitslag van mijn MRI-scan, van 3 januari 2013. Mijn hersens zien er rustig uit, geen actieve plekken 😀 toen liet hij de scan van mijn lage rug zien…. Ik heb een kleine hernia?! ook heb ik de dag na de MRI-scan bloed laten prikken om te kijken of ik het JC virus in mijn bloed heb. Daar ook de uitslag van gehad, ik ben negatief, dus ik heb het niet 😀

Ik ben hiervoor geprikt omdat er misschien sprake zou zijn om met Tysabri te gaan beginnen. Mocht de Copaxone niet goed werken. Maar dit is niet het geval. Ik blijf in ieder geval nog een half jaar Copaxone gebruiken. Over een half jaar ga ik weer door de MRI-scan om te zien hoe het er dan voorstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *