Na een week nog steeds pijn

Donderdag 22 november wilde ik naar een vriendin toe gaan. Ik had tussen 13.00 u en 13.30 u afgesproken…..Om 12.00 u begon ik pijn in mijn rug te krijgen (aan de rechterkant, onderrug) en binnen een half uur kon ik niet meer lopen 🙁

De hele dag en avond heb ik helse pijnen gehad. En was van plan om de volgende dag een rolstoel te gaan lenen, bij de thuiszorg winkel. Gelukkig ging het iets beter de volgende dag en kon ik weer een beetje lopen  😉

De hele dag en avond heb ik helse pijnen gehad. En was van plan om de volgende dag een rolstoel te gaan lenen, bij de thuiszorg winkel. Gelukkig ging het iets beter de volgende dag en kon ik weer een beetje lopen  😉

Vrijdag 23 november ben ik naar de huisarts geweest en ze zag dat ik ontzettend veel moeite had om van de stoel af te komen. Ze heeft mijn verhaal aangehoord en ze vond het belachelijk hoe de MSvpk reageerde. Ze pakte de telefoon en ik moest met spoed naar de spoed eisende hulp in de VU???!!! Ik schrok me kapot 🙁 ze zei tegen mij dat ik niet raar moest opkijken als ze me zouden opnemen….

Ik ben door een vriend van ons weggebracht en na 4.5 uur wachten kon ik weer weg. Volgens de spoedeisende hulp moet ik rustig aan doen, wel in beweging blijven en tegen de pijn: ibuprofen & paracetamol tegelijk of diclofinac met een maag beschermer nemen. En ook weer naar de fysio. Ik ben toch opgelucht dat ik niet hoefde te blijven 🙂 Ik had natuurlijk weer allemaal drama`s in mijn hoofd, denk aan: MRI en Lumbaal Punctie. Gelukkig niets van dat alles. 5 december moet ik weer naar de VU voor het medicijnen spreekuur. Nu ben ik kapot en doe lekker rustig aan.

Sinds Zaterdag 24 November heb ik `s avonds pijn in mijn rechterbeen met uitstraling naar mijn voet  :s dus ik dacht gelijk “O, nee hé het zal toch geen hernia zijn?! ”

================================================================

Morgen is het een week geleden dat ik naar de spoedeisende hulp ben geweest. En ik heb nog steeds erge pijn  🙁 maar gelukkig gaat het beter dan vorige week  😀 Ook ben ik afgelopen woensdag naar de fysio geweest en zei vertelde mij dat het met mijn SI gewricht te maken heeft (dat zeiden ze ook in de VU) En ik had zo gehoopt dat het voor aanstaand weekend over zou zijn, dan viert Kees ♥ zijn verjaardag

 

 

One thought on “Na een week nog steeds pijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *