Auw (2)

Vanmorgen ben ik naar de huisarts geweest en ze zag dat ik ontzettend veel moeite had om van de stoel af te komen. Ze heeft mijn verhaal aangehoord en ze vond het belachelijk hoe de MSvpk reageerde. Ze pakte de telefoon en ik moest naar de spoed eisende hulp in de VU???!!! Ik schrok me kapot 🙁 ze zei tegen mij dat ik niet raar moest opkijken als ze me zouden opnemen….

Ik ben door een vriend van ons weggebracht en na 4.5 uur wachten kon ik weer weg. Volgens de spoedeisende hulp moet ik rustig aan doen, wel in beweging blijven en tegen de pijn ibuprofen en paracetamol nemen. En ook weer naar de fysio. Ik ben toch opgelucht dat ik niet hoefde te blijven 🙂 Ik had natuurlijk weer allemaal drama`s in mijn hoofd, denk aan: MRI en Lumbaal Punctie. Gelukkig niets van dat alles. 5 december moet ik weer naar de VU voor het medicijnen spreekuur. Nu ben ik kapot en doe lekker rustig aan.

3 thoughts on “Auw (2)

  1. Gelukkig maar dat je niet hoefde te blijven, kan me voorstellen dat je niet blij wordt van het soort onderzoeken waar jij ook aan dacht. Veel sterkte de komende week, hopelijk trekt het langzaam weer weg en kun je weer beter functioneren!
    Ik hoop dat je desondanks wat van je weekend maakt!
    Liefs

  2. Meis ik volg het ook op fb. Wat een narigheid zeg!! Het is ook wel een rotziekte hoor!
    Is inderdaad geen gek idee om een rollator aan te vragen, in de hoop dat je hem nog van je zorgverzekering kan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *