Auw (1)

Zondag begon het….

Pijn in mijn linker bovenarm. Gelijk was ik bang dat het met mijn ♥ te maken had. Maandag kroop de pijn langzaam naar mijn schouder. Dinsdag naar mijn nek (ik kan amper naar links kijken!). Woensdag naar mijn linker onderarm en mijn ringvinger en pink zijn toen erg gaan tintelen. Donderdag (vandaag) gaat mijn linkerheup ook meedoen, op mijn been na doet heel mijn linkerkant pijn 🙁

Vandaag heb ik de MS verpleegkundige gebeld en mijn klachten verteld. Ze zei dat mijn klachten MS gerelateerd zijn maar dat ze er niets aan deden! Ik moet het maar afwachten. Maar ik mag altijd nog een keer bellen….! Morgen (Vrijdag) ga ik naar mijn huisarts, kijken of zij iets voor mij kan betekenen….

Wordt vervolgt….

2 thoughts on “Auw (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *