Zaterdag (dag 6)

Vanmorgen prikte Kees een keer, zodat hij ook wist hoe het ging (vond ik niet erg, want een keer niet op het knopje drukken vond ik ook wel fijn 😉 ) na de prik zag mijn been (links) er zo uit:

Mijn huid ging na de prik “bubbelen” 🙁 het ging ook gelijk jeuken en het was net of ik weer door de brandnetels gelopen had. Ik heb er maar een nat washandje op gelegd en daarna ingesmeerd met Sudocrem, nu gaat het wel weer.

Normaal zie ik na de prik een piepklein stipje (waar de naald heeft gezeten) en na een minuut een plekje net als een muggenbult.

Gister wilde ik ook in mijn linkerbeen prikken, maar dat deed me zo denken aan de tijd dat ik Avonex gebruikte en het klinkt raar, maar ik heb niets met mijn linkerbeen?! Gister dus maar besloten om weer in m’n buik te prikken.

Morgen maar eens mijn bil gaan proberen

===================================================================

UPDATE

Na 1.5 u weet ik hoe een prikplek eruit ziet 🙁

3 thoughts on “Zaterdag (dag 6)

  1. Is dat een bijverschijnsel wat er bij hoort? Zou toch even die verpleegkundige vragen, want voor mij ziet het er uit als een allergische reactie.
    Hoop dat het snel over is, want dit is helemaal niet leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *