Weer een prikplek :-(

Ik heb al 2x eerder in mijn benen gespoten en elke keer resulteerde het in een prikplek 🙁 Ik had al besloten om voortaan in mijn buik en bil te spuiten. Maar vandaag dacht ik, toch maar weer eens in mijn been prikken. Misschien heb ik de vorige keren precies op een rotplek geprikt…? Dus wilde ik het weer proberen….Nou je raad het al, weer een pijnlijke prikplek 🙁

Het rode stipje is waar de naald in ging. Ik merkte gelijk dat het pijnlijk was 🙁 het werd ook direct dik.

Na een half uur was de plek echt een schijf geworden en de schijf was gevoelig 🙁

Vanaf morgen prik in niet meer in mijn benen. Ik prik ook niet in mijn armen, uit voorzorg, want dat schijnt ook heel pijnlijk te zijn.

Ik prik gewoon in mijn buik en in het weekend prikt Kees me in mijn bil, want daar kan ik niet goed bij 😉

 

 

2 thoughts on “Weer een prikplek :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *