Verbetering

Hier vertelde ik al dat ik zo’n pijn in mijn rug had. Afgelopen dinsdag ben ik weer naar de huisarts geweest voor dezelfde klachten. De medicijnen die ik van hem gekregen had waren op, maar de pijn was niet weg 🙁 het was weliswaar iets minder geworden, maar ik wilde natuurlijk dat het helemaal weg zou zijn! Ik kreeg weer dezelfde medicatie en hij stelde voor om ook langs de fysiotherapie te gaan. Gister (woensdag) ben ik naar de fysio geweest om een afspraak te maken. Ik moest een uurtje wachten en dan kon ik al terecht. Kijk dat zien we graag hé 😉 ik ben daar na een uurtje terug gekomen en na een gesprekje, moest ik mijn spijkerbroek, laarzen en shirt uitdoen. Dat ging niet snel omdat ik veel pijn had. Toen moest ik wat bewegingen doen, waaronder naar voren buigen. Dat deed zoveel pijn 🙁 ik moest daarna op een bed gaan liggen en de therapeute heeft toen een beetje aan mij gesjort en ik hoorde 3x knak. Daarna vroeg ze hoe het ging….Tot mijn grote verbazing was de pijn WEG!!! 😀

Mijn huisarts had het eerst (toen ik daar een maand terug was) over Is…Maar wat het was dat zei hij niet. Ik dacht dat het Ischias was. Toen ik dinsdag weer bij hem was had hij het over het SI gewricht. Maar toen ik woensdag bij de fysio was vertelde zij mij dat het helemaal niets met het SI gewricht te maken heeft, maar dat het gewoon mijn onderrug was!

Nu gaat het al veel beter 😀 ik heb alleen nog een beetje last van het sjorren van gister, maar verder gaat het prima 😀 ik kan zelfs weer wat van de grond pakken, wat ik tot gister niet kon 😀

2 thoughts on “Verbetering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *