Afgelopen donderdag

de laatste fysiotherapie gehad 🙁 aan de ene kant fijn, want dan hoef ik niet meer zo ver te reizen. Aan de andere kant vind ik het niet fijn. Waarom ik het niet fijn vind..? Ik heb toch een band opgebouwd met de fysiotherapeute, niet zo gek ook want ik heb er 2.5 jaar gelopen 😉 mocht het ooit weer slechter met mij gaan, dan mag ik altijd terugkomen. Dat vind ik wel een fijn idee 😉

Mocht jij (de fysiotherapeute) hier lezen…Bedankt voor alles en ook voor je luisterend oor 😉 mocht je ooit weer iemand hebben (net als de vorige keer) dan weet je mijn e-mailadres en dat mag je dan natuurlijk geven 😉

One thought on “Afgelopen donderdag

  1. Tja, dat zijn best dubbele momenten : aan de ene kant de blijdschap dat het niet meer nodig is, aan de andere kant het afscheid nemen van iemand waar je inderdaad een band mee op gebouwd heb.

    Toch wel heel goed dat je nu na 2,5 jaar eindelijk zonder kan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *