Pijn in rechteronderrug

Sinds vorige week donderdag heb ik al last van mijn rug, met uitstraling naar mijn bil en been. Ik kon (en dat gaat nog steeds moeizaam) bijna niet uit bed komen en als ik op een stoel of op de bank zat, dan sprongen de tranen in m’n ogen. Iets oppakken van de grond dat ging helemaal niet 🙁 Gister was ik het zat en heb de huisarts gebeld. Daar heb ik uitgelegd waar ik last van heb. Hij drukte op de plek die ik aan wees en toen ging ik bijna tegen de vlakte 🙁 ook ben ik in zijn spreekkamer blijven staan, omdat opstaan me zoveel moeite kost. Ik was bang dat het een hernia o.i.d. zou zijn maar dit was niet het geval 😉 Wat het wel is, dat weet ik niet, de huisarts hing een heel verhaal op, maar ik snapte er niet veel van. Het enige wat ik onthouden heb, is dat hij het had over Is…

Later had ik mijn zus aan de telefoon. Ze vroeg hoe het met mijn rug ging. Toen ik vertelde waar ik last van had, bleek zij dit ook eens gehad te hebben en dat bleek Ischias te zijn. Omdat mijn huisarts het had over Is (de rest sprak hij niet uit) ben ik er vanuit gegaan dat het Ischias is. Ik heb medicijnen van de huisarts gehad. Vanmorgen stond ik op en merkte ik al dat het iets minder was geworden 😉 phoe wat een opluchting is dat zeg 😀 of het door MS komt, dat weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *