Gelukkig…

Afgelopen maandag ben ik naar de VU geweest, daar werd ik verwacht op de schub (sjoep) poli komen. Ik was bang dat ik een Pretnisolonkuur zou moeten ondergaan. Gelukkig was dit niet nodig 😀 dus zorgen gemaakt voor Jan Chocolaatje 😉 de neuroloog (in opleiding) had me onderzocht en mijn klachten aangehoord en hij vertelde mij dat het een blessure was?! en het had niets met MS te maken. Gelukkig maar pfff 😉

Ik heb meegedaan aan een studie naar MS remmers in pilvorm. Maar na (voor mij) heftige bijwerkingen zie hier , hier , hier , hier , en hier ben ik daar weer mee gestopt 🙁 en donderdag had ik het eind onderzoek en gesprek. Nu gebruik ik dus geen remmers en dat bevalt me wel 😉 maar goed, we moesten donderdag om 9.30 in de VU zijn.

Het eerste onderzoek was met de Dermatoloog, daarna naar de Oogarts en als laatste naar de Neuroloog. Om 13.00 u was ik helemaal klaar en konden we weer naar huis. We zijn thuis gekomen en na en bakkie koffie te hebben gedronken ben ik naar bed gegaan. Ik was gesloopt 🙁 `s avonds ook weer op tijd naar bed gegaan, want na het middag slaapje was ik nog steeds kapot 🙁 nu gaat het wel weer wat beter, maar ik voel de moeheid nog steeds in mijn benen zitten.

Fijn weekend

One thought on “Gelukkig…

  1. He, wat fijn zeg, dat je geen Prednison hoefde! Dat spul helpt meestal wel, maar is en blijft bocht!

    Zou je MS trouwens niet in een stroomversnelling kunnen komen als je geen remmers slikt, of is dat nooit bewezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *