Sjoep (schub) poli…

Afgelopen woensdag ben ik niet terug gebeld door de MSvpk 🙁 maar donderdag moest ik bij de fysio in de VU zijn en toen ik naar de oefenzaal liep kwam ik de MSvpk tegen. Ik stond nog op haar TO-DO lijst vertelde ze 😉 Ze zou me diezelfde dag nog terug bellen. Ik kwam haar tegen en juist op dat moment liet mijn linkerbeen het een beetje afweten 🙁 dus ik liep niet zo lekker. Dat zag de MSvpk en belde me later toen ik al bij de fysio was op. Ze zou wat dingen ‘regelen’ en aan het eind van de middag weer terug bellen.

A.s. maandag moet ik naar de VU naar de sjoep (schub) poli, dan wordt ik onderzocht en zeer waarschijnlijk krijg ik dan direct een 3 daagse Pretnisolon kuur. Ze noemen het ook wel een stootkuur. Deze kuur wordt door middel van een infuus gegeven. het inlopen duurt ongeveer 2 uur, na het inlopen kan ik gelukkig naar huis. Ik wordt dus niet opgenomen 😉

Het wordt dan een druk weekje, volgende week: Ma, Di, Woe naar de VU en Donderdag ook want dan heb ik mijn eindgesprek ivm de MS remmers in pilvorm waar ik mee gestopt ben. Zie hier

Volgende week meer nieuws.

One thought on “Sjoep (schub) poli…

  1. Phoe, meis, nou je kunt je bed volgens mij volgende week haast in het ziekenhuis gaan zetten!
    Hoop dat je van het weekend nog even tijd heb om leuke dingen te gaan doen, voor het ziekenhuisweekje begint 😉
    Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *