Pijn…

Al 3 weken (ik ga nu mijn 4e week in) heb ik pijn in mijn linkerbovenbeen 🙁 De pijn gaat als een ‘slang’ door mijn been heen. En eerst was het alleen aan de binnenkant van mijn been, maar sinds een paar dagen gaat het ook naar mijn kuit en voet. Ook mijn knie doet mee 🙁 kortom, eigenlijk heel mijn linkerbeen dus.

Voor mezelf ben ik de laatste paar weken na gegaan of ik me misschien verrekt heb of een rare beweging heb gemaakt of  ben gevallen. Dit is niet het geval geweest. Ik merk aan mijn lijf wel dat er wat aan het veranderen is. Dit komt omdat ik sinds eind april 2011 geen remmers meer neem. Dus “alle kanalen” voor het MonSter staan open.

Dinsdag ga ik langs mijn huisarts en vandaag heb ik ook het MScentrum gebeld, waar ik onder behandeling ben. De MSvpk vertelde dat er niet zoveel te doen is aan pijn, maar ze gaat het toch met mijn neuroloog overleggen en als mijn neuroloog bijv. wil dat ik voor de zekerheid toch een Pretnisolon kuur ga krijgen, dan wordt ik a.s. woendag terug gebeld.

One thought on “Pijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *