Slap en pijn

Al een paar dagen voel ik me slap 🙁 en heb ik heel veel last van mijn linkerknie 🙁 het bewijst, voor mij dan, dat dit echt niet mijn jaargetijde is 🙁 nee het “best” voel ik me in de lente en ook in de zomer. Gister ben ik bij de fysio geweest en waar ik eerst voor mijn rug kwam, wat overigens veel beter gaat 😉 kwam ik er nu voor mijn knie. Ze heeft er naar gekeken en aan gesjort. Gelukkig deed dat geen pijn, totdat ik opstond en weer op mijn fiets naar huis wilde…..Jeetje mina wat heb ik het gevoeld zeg 🙁 de oefeningen die ik mee heb gekregen, die waren echt even te pijnlijk om te doen. Dus vandaag in de herkansing.

One thought on “Slap en pijn

  1. Wat vervelend zeg, dat je zo aan het tobben blijft! En eigenlijk dus nog vervelender dat het nog wel even duurt voor het lente word.
    Hoop dat je klachten toch weer een beetje tot rust zullen komen, al ……. met MS weet je het natuurlijk nooit!! Sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *