Lente vrijwilligster van MSweb.nl

Lente vrijwilligster van MSweb.nl

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik, als vrijwilligster, begonnen bij MSweb.nl

Eerst zocht ik afbeeldingen bij nieuws artikelen, doe ik nog steeds. Maar na verloop van tijd zocht ik er meer uitdaging bij en vroeg aan de redactie of ze niet nog een klusje voor me hadden. Dat hadden ze en ik mocht de nieuwsartikelen gaan delen op Facebook.

Door een tekort aan vrijwilligers zochten ze ook iemand om de nieuwsartikelen bekent te maken op Twitter
Dat was niet zoveel werk dus ik bood me aan omdat erbij te doen.

Een paar jaar later wilde ik weer wat meer uitdaging en bood ik aan dat ik ook wel een bericht kan maken. De berichten worden gemaakt in WordPress en daar kan ik mijn weg ook wel in vinden. Mede omdat ik zelf ook een WordPress blogs heb:

Vorige week werd ik gebeld met de mededeling dat ik vrijwilliger van de Lente ben geworden 😁 4 keer per jaar wordt een nieuwe vrijwilliger(ster) gekozen.

Vrijdag werd er een groot boeket bezorgd

Boeket

 

Met een kaart erbij

kaart

 

Het was een grote verassing 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *