Hoe gaat het met mij..?

 

 

 

 

 

 

Ja ja het is alweer veel te lang geleden dat ik op dit blog schreef ­čśŤ Hoe het met mij gaat? Op zich redelijk. Jammer genoeg heb ik door het Copaxone gebruik een ‘stoornis’ opgelopen genaamd: Nystagmus. Het staat ook in de bijsluiter van mijn medicijnen.

Nu wil ik stoppen met de medicijnen. Niet alleen door de Nystagmus, maar ik ben het spuiten he-le-ma-al beu! Mijn huid ziet er niet uit door het prikken, ik ben gewoon prikmoe!

Helaas denkt mijn man er heel anders over en vind het geen goed idee als ik stop. Begrijpelijk, maar IK moet het allemaal ondergaan! En het is MIJN lijf, dus IK bepaal!

Binnenkort weer door de MRI scan en na de uitslag kijken we verder!

One thought on “Hoe gaat het met mij..?

  1. Poeh, moeilijk allemaal…van jou kan ik het begrijpen, het is jouw lijf en jij kan (en wil) het beste beoordelen wat er met je lijf gebeurd en hoe je het wilt! Van je man uit gezien, begrijp ik het ook…hij staat min of meer aan de zijlijn en “moet” maar toekijken hoe “goed” het gaat met je, en hij zal zeer zeker uit liefde alles goed met jou bedoelen. Uiteindelijk ben jij degene die het beste kan aanvoelen wat goed is voor je, je wilt ook lekker in je vel blijven…sterkte en succes met alle beslissingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *