2e Tysabri

Vanmorgen om 7.00 ging de wekker. Ben er gelijk uitgegaan 😉 #datisookvoorheteerst hahaha 😉

Kees heeft me weggebracht, want tja ik moet me tussen 9.00 en 9.30 melden. Ik was er om 9.20. Nog even gauw naar het toilet geweest en toen naar de kamer waar ik tot 15.30 zou blijven. Even gezeten en toen is me bloeddruk opgemeten. Die was goed 😉  ik had ook niet anders verwacht. Toen kon de Tysabri aangesloten worden. Naald in m’n arm, infuus aangesloten en inlopen maar 😉

Na een uur zat de Tysabri er in. Ik werd afgekoppeld, maar de infuusnaald zou voor de rest van de dag in mijn arm blijven. En toen kon het lange wachten beginnen 🙁 rond 12.30 kreeg ik een lunch, die niet te vreten was 😕  dus volgende keer mijn eigen broodjes mee!

Toen ik de eerste keer was geweest, was ik KA-POT daarna en ook het hele weekend.

Nu is het avond en voel ik me veel beter dan de vorige keer 😉

Dus op naar de 3e keer 😉

3 thoughts on “2e Tysabri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *