De eerste keer…. (dag 1)

Vandaag is de Copaxone verpleegster hier geweest om mij te leren prikken. Ik heb 5 jaar Avonex gebruikt, maar door mijn prikangst heb ik in die 5 jaar nooit zelf geprikt 🙁 mijn lief ♥ heeft dit 5 jaar bij me gedaan.

Ik had gekozen om Copaxone te gaan gebruiken, zie hier en vandaag was de eerste dag om dat te gaan gebruiken.

Ik was vanmorgen heel erg zenuwachtig 🙁 nadat de verpleegkundige mij alles uitgelegt had was ik er klaar voor…..

Na de automatische injector klaar gemaakt te hebben, moest ik er toch echt aan geloven. Het lukte me eerst niet om het knopje in te drukken, maar na alle moed bijelkaar geraapt te hebben was ik zover en heb ik het knopje ingedrukt 😀

Vandaag heb ik voor het eerst in mijn leven een naald in mijn lijf gezet!

Gelukkig hoef ik niet de vloeistof er nog uit te drukken, (wat bij Avonex wel het geval was) dat gaat allemaal automatisch. Ook de naald zie ik niet 🙂

Gelukkig heeft dit medicijn bijna geen bijwerkingen, ik heb er in ieder geval geen last van gehad 😉

Op naar morgen, dan ben ik alleen en dan zal ik het ook spannend vinden…Maar goed ik ga van het positieve uit.

Morgen meer foto`s van mijn volgende prik, dan zal ik wat meer foto`s maken en plaatsen.

3 thoughts on “De eerste keer…. (dag 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *