Naar de Ha geweest

Hier vertelde ik dat ik een afspraak zou hebben bij mijn nieuwe huisarts. Nadat zij mijn klachten heeft gehoord moest ik wat oefeningetjes doen. Daarna moest ik op zo’n onderzoeksbank gaan liggen. De Ha pakte mijn linkerbeen vast en die moest ik dat weg duwen, daarna was het rechterbeen aan de beurt.

Mijn rechterbeen had veel minder kracht vertelde de Ha, terwijl ik dat zelf niet echt in de gaten had. Toen ik mijn laarzen weer aan het aan trekken was pakte zij de telefoon en even later had de Ha mijn neuroloog aan de telefoon?! ik moest (van de neuroloog) zsm een afspraak maken. Mijn Ha had wel tegen mij gezegd, dat als de afpraak niet op korte termijn zou kunnen, ik haar moest bellen.

Ik heb naar het ziekenhuis gebeld en ik kon 21 maart komen….!!!!!! dus heb ik mijn Ha weer gebeld en jawel hoor, zij heeft een afspraak voor me geregeld op 8 februari (morgen dus) ­čśÇ Hoe het gegaan is, vertel ik morgen als ik weer terug ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *