…..

Gelukkig heb ik geen prutkuur (pretnisolon) gehad :d ik moet wel een uitgebreide MRI laten maken, incl. rug. Verder hebben we het gehad over medicatie. Hij weet dat spuiten voor mij geen optie is en de MS remmers in pilvorm dat vind hij ook geen goed idee meer, ivm de bijwerkingen die ik heb gehad. Hij vroeg/zei zelfs tegen mij, dat de bijwerkingen die ik had van de pillen, op bijna doodervaringen leken. Zo voelde het ook voor mij :shock: Nu hebben we het over Tysabri gehad, ik zei tegen hem dat ik dan eerst de bloedtest wil ivm PML. A.s. maandag laat ik bloed prikken Desalnietteplus heb ik geen pijnstillers o.i.d. gehad. Ik doe maar nog rustiger aan, dan dat ik al deed

4 thoughts on “…..

 1. Trek je het wel zonder pijnstillers? Gelukkig wel een uitgebreide MRI. Altijd fijn om zeker te weten dat het van de MS af komt en niet van iets anders. Just to be sure!

  Goed dat je eerst je bloed laat testen. PML is niet niks, ik zou het ook graag willen weten voor ik ermee zou beginnen.

  En gelukkig niet aan de prut!

 2. Nou, inderdaad gelukkig geen prutkuur deze keer. Maar die MRI, ik weet dat je daar tegenop ziet! Hoop dat het niet al te veel stress oproept en dat er geen schokkende dingen uit komt.
  Het lijkt me zo moeilijk, te aanvaarden dat je toch steeds een stukje achteruit gaat!!
  Sterkte hoor.

 3. Wel fijn dat de huisarts er achteraan heeft gezeten om een afspraak te maken en dat je al zo snel terecht kon. Gelukkig hoef je geen prutkuur. Wanneer wordt die uitgebreide MRI gedaan? Wel spannend hoor. Is dat dan weer in zo’n open MRI? Sterkte meis!

  liefs Insoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *