Lang geleden…

Dat ik op deze weblog een log heb geplaatst. Om een lang verhaal kort te houden, ik zit nog steeds in de ziektewet (vanaf 19 januari 2009) en het gaat op en af. In januari heb ik een pretnisolon kuur Klik gehad en in juni nog een pretnisolonkuur. Eind juli ben ik weer door de MRI geweest en op 3 september de uitslag bij de neuroloog gehad.

Ik heb doordat het lopen niet zo lekker gaat (met vlagen), vanaf half juli is dit aan de gang heb ik een wandelstok gekocht. Die heb ik dus met vlagen nodig, maar ik vind het zo confronterend om er mee te lopen dat ik m`n kop in het zand steek en m`n lief een arm geef zodat ik er niet mee hoef te lopen.

Gelukkig heb ik de stok niet altijd nodig, ik wilde de stok ook meenemen op vakantie, maar toen we op schiphol zaten te wachten op het vliegtuig kwam ik er achter dat ik de stok niet in m`n koffer had gedaan, dus die stond nog netjes thuis 🙁 M`n lief zei gelijk dat het geen probleem was omdat ik me evt aan hem vast kon houden.

Maar in de warmte in Spanje heb ik helemaal geen last gehad van moeizaam lopen, dus m`n neuroloog moet me maar een emigratiebriefje geven ghehehe 😉

26 november moet ik naar de revalidatiearts en aansluitend heb ik een gesprek met de MS-vpk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *