Corona besmetting

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

21 juni `22 zijn mijn man en ik op vakantie naar Girona gegaan. Na een aantal dagen voelde hij zich niet zo lekker. Corona test gedaan én helaas positief. Hij had dus een corona besmetting. Ons vakantieverblijf was op een camping, met een ingerichte tent incl koelkast. Een Glamping eigenlijk. Maar aangezien het 32 graden buiten was was de temperatuur in de tent nog veel warmer en dan ziek zijn is niet fijn.

Ook ik heb een aantal dagen achter elkaar getest maar ik was en bleef negatief. Na een week knapte hij op en testte negatief. We zijn gaan wandelen maar bij terug komst moest hij wel weer even gaan liggen. Helemaal de oude was hij nog niet. We hebben verder lekker rustig aan gedaan en op maandag 4 juli `22 vlogen we weer naar huis.

Dinsdag 5 juli `22 heb ik weer een test gedaan én helaas toen was ik positief. In quarantaine dus

Nu is het maandag 11 juli `22 en gaat het beter met me. Wel doe ik straks nog een keer een test. Wat wel vreemd is, is dat ik sinds deze besmetting naar de rechterkant trek vooral met lopen  🤔 Ik kijk het nog even aan en als het niet over gaat dan zoek ik contact met de neuroloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *