Rianne en Saskia doen mee aan ‘Klimmen tegen MS’

 

Rianne en Saskia doen mee aan ‘Klimmen tegen MS’

Saskia en Rianne bereiden zich voor op een beklimming van de Mont Ventoux op 6 juni. Dit doen zij om geld op te halen voor ‘Klimmen tegen MS’. MSweb volgt hen bij de voorbereidingen. Luister hier naar de eerste podcast met een interview met deze beide helden.

Jullie hebben de kans om onze vrijwilligers Saskia en @riannemeerss (beide MS) te volgen in de voorbereidingen naar hun deelname aan @klimmentegenMS. Mocht je benieuwd zijn hoe ze het in hun hoofd hebben gehaald om de Mont Ventoux te gaan beklimmen, hoe ze zich voorbereiden en waar ze tegenaan lopen, luister dan de eerste podcast aflevering via Spotify. https://open.spotify.com/show/1wgILvwrfygUinSGcxu9mS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *