Aanval/Sjoep :-(

Afgelopen zondagochtend stond ik op en merkte ik dat ik last had van mijn rechterarm. Eerst dacht ik nog dat ik op die arm geslapen had en dat daar het vervelende gevoel van kwam. Een uur later had ik er nog last van. Nu is het woensdag en ik heb er nog steeds last van ­čÖü

Het voelt alsof ik in de arm een verdoving heb gehad die aan het uitwerken is. Ik heb krachtverlies en mijn duim daar voel ik niets meer mee ­čÖü om 10 uur kan ik de MSverpleegkundige bellen. Evenb horen wat zij zegt…..

=================================================================

Ik heb gebelt en het is idd een MS aanval. Volgende week woensdag heb ik een afspraak met mijn neuroloog en dan moet ik deze klacht met hem bespreken.

2 thoughts on “Aanval/Sjoep :-(

  1. Dat is echt balen Vonnie… En tegenhouden kun je het niet. Hoop dat de aanvallen weer lang wegblijven. Ben benieuwd wat de neuroloog zegt… en wat hij voor je kan doen… Sterkte!
    Liefs, Trees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *