1e Fingolimod genomen…

Afgelopen woensdag was het zover, dat zou de dag zijn dat ik mijn 1e MS remmer in pil vorm zou gaan slikken. Om 9.00 u moesten m`n lief en ik aanwezig zijn in het VU. Eerst hebben we even met de behandelende neuroloog gesproken en daarna kreeg ik van de research verpleegkundige 2 potjes met pillen.

 Er werd bloed geprikt en ik kreeg een ECG. Ook kreeg ik weer een ECG kastje mee voor 6.5 uur. Daarna zijn we naar huis gegaan en daar kon ik m`n eerste pil nemen.

Om 12.40 u was het zover toen heb ik mijn 1e MS remmer in pilvorm genomen 😉

Na een paar uur kon mijn hartslag met een paar slagen dalen (vandaar het ECG kastje) en ook kon je hoofdpijn krijgen. Rond 16.30 u merkte ik dat mijn hartslag idd zakte, ik zag niets op het kastje want dat geeft alleen aan dat ie aan het opnemen is. Ik voelde het, maar je merkte er niet veel van. Wel kreeg ik ontzettend veel slaap en moest ik ontzettend geeuwen.
Woensdagnacht heb ik wel heerlijk geslapen  😉

Donderdag de 2e pil genomen en ik had nergens last van 😀
Vandaag dus dag 3 en als het net zo goed als gister gaat, ben ik tevreden.

Fijn weekend

One thought on “1e Fingolimod genomen…

  1. Hoi, ik las jouw verhaal en dat is erg herkenbaar. Ik ben sinds vorige week donderdag ook met de Fingolimod begonnen. Spannend he, ik heb er ook niet zo veel last van, alleen na 6 uurtjes lijkt het of je een tik met het hamertje heb gekregen, dus neem ik hem nu aan het eind van de dag in, dan slaap ik lekker. Succes verder, ik hoop dat het werkt, het is in ieder geval vriendelijker dan die prikken he. Groetjes Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *