De dag van de verlossing is aangebroken…

Gistermiddag heeft m`n neuroloog gebeld.

Vanaf januari (dit jaar) heb ik hem op de hoogte gehouden van m`n jeuk klachten en de daarbij behorende bulten. Ook verteld dat we vorige week donderdag niet geprikt hadden, maar afgelopen donderdag wel weer, min of meer als test voor mezelf.

Na vorige week was de jeuk iets minder geworden, maar toen we afgelopen donderdag prikten, zat ik na 1,5 uur weer heftig te krabben en jawel hoor *plop* er kwam weer een bult tevoorschijn. Dit vertelde ik tegen de neuroloog en hij vertelde dat ik na 4,5 jaar prikken, zeer waarschijnlijk, toch een allergische reactie had opgebouwd.

Toen zei hij de voor mij verlossende woorden…Ik mag stoppen met Avonex 😀 In de zomer, of net daarna ga ik meedoen met een proef, met pilletjes. En als de pilletjes aanslaan, dan kan ik die blijven gebruiken.

Dat was het beste voor mij zei hij, mede omdat ik zo`n prikangst in de loop der jaren heb opgebouwd. En daar was ik het natuurlijk helemaal mee eens

Mocht het zo zijn dat ik weer een aanval zou krijgen, dan krijg ik een pretnisolonkuur van 3 dagen. Maar totdat ik ga beginnen met de pilletjes ga ik dus even helemaal geen remmers gebruiken 😉

Hij vroeg wel of ik op 14 juni wel naar de dermatoloog wilde gaan. Ik moet dan foto`s maken van de bulten en die meenemen.

Oh oh lieve lezers, met dit nieuws ben ik zo blij, niet meer prikken heerlijk.

Ik wens jullie een heel fijn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *