Wereld MS Dag via livestream

worldmsday_th2Wereld MS Dag vindt dit jaar plaats op woensdag 25 mei. Diverse samenwerkende MS-organisaties bieden u de kans om via livestream kennis te maken met de laatste ontwikkelingen over het houden van een optimale eigen regie voor mensen met MS vanuit de thuissituatie. Vanuit Zandvoort wordt dit programma bij u in de huiskamer gebracht.

Uiteraard ontbreekt ook de rol van wetenschappelijk onderzoek daarbij niet, Onderwerpen als de MS-telefoon, MS Zorg op Afstand, Multidisciplinaire Screening en slikstoornissen bij MS komen uitgebreid aan de orde.

Prof.dr. Bernard Uitdehaag en dr. Hanneke Hulst, maar ook Wolter Kroes, Dance for Health, prof.dr. Jeroen Geurts en anderen zullen onderdeel uitmaken van het programma. Aan de invulling van diverse programmaonderdelen wordt nog gewerkt. In ieder geval zullen ook de regionale tochten van de MS Vereniging Nederland en de activiteiten van Mission Summit en MoveS op de agenda staan.

Vanaf 12.15 uur kunt u thuis op uw computer het programma volgen via deze website. U vindt de link naar de livestream een paar dagen voor 25 mei a.s. op de homepage van MS Research Rond 15.30 uur sluit het programma af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *