Ziek…

 

19 januari 2009

3 weken terug had ik last van 2 tintelende handen en m`n mondhoeken deden raar, net alsof ik een verdoving bij de tandarts had gehad. Dit gevoel heeft ongeveer 1,5 week aangehouden.

Nu heb ik weer tintelende handen, en trillende benen. En ik voel me gewoon niet zo lekker.

Dus ik ga lekker naar bed en morgen om 9.30 uur naar de huisarts.

==========================================================

20 januari 2009

Ik ben net naar de huisarts geweest, en hij zei dat het voor 99,9% te maken heeft met MS 🙁 eigenlijk dacht ik dat al, maar nu weet ik het zeker. Vanmiddag wil ik even het MS centrum in het VU bellen, wat ik eraan kan doen. Ik kan ze om 14.00 uur bellen, dus ik moet nog even afwachten.

Het UWV heeft me ook al gebeld, ivm m`n ziekmelding. Ze hadden gister (4 uur later na m`n ziekmelding..!) ook al gebeld, maar ik was net te laat bij de telefoon, dus hebben ze me vanmorgen weer gebeld. De man die ik aan de lijn had, schrok erg toen ik vertelde dat ik MS heb en dat daar m`n klachten vandaan komen. Hij wenste me veel beterschap.

============================================================

21 januari 2009

Gister om 16.50 uur heb ik weer het MS centrum in het VU gebeld. Ik had al om 14.30 uur gebeld, maar het was zo druk dat ik na een uur teruggebeld zou worden. Uiteindelijk heb ik zelf maar gebeld en ik hoorde van de verpleegkundige dat ik nog op prioriteiten lijst stond. Maar ik mocht gelijk m`n verhaal doen.

Nadat ik m`n klachten had verteld vertelde ze mij…Dat ik in een Schub (sjoep) zit. Ik noem het zelf altijd een aanval. Omdat ik deze klachten rond de feestdagen in december ook gehad heb (normaal wachten ze 2 weken) moet ik het aankijken tot a.s vrijdag. Heb ik er dan nog last van dan moet ik bellen en moet ik a.s maandag op het spoed spreekuur komen. En dan krijg ik waarschijnlijk een methylprednisolon kuur. Dus dan moet ik aan het infuus…

Waarschijnlijk duurt dit 5 dagen en moet ik dus elke dag naar het VU dus jullie begrijpen dat ik hoop dat het vrijdag over is.

Ik ben hier best wel van geschrokken, omdat ik m`n eerste aanval 4 jaar geleden heb gehad. Toen hoorde ik dat ik MS heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *